Medicii se zbat să îl salveze. Un băieţel de nouă ani din Reşiţa a ajuns în stare criticaă la spital după ce a fost lăsat nesupraveghet la ştrand.

Un baietel din Resita a ajuns la spital in stop cardio respirator dupa ce a fost la un pas de inec.

Baiatul a ajuns la strand alaturi de bunica sa. La un moment dat femeia l-a lasat nesupravegheat pe nepot si acesta a fost zarit pe fundul bazinului de catre un localnic. Micutul a fost scos la suprafata, dar a stat mai multe minute sub apa si asta i-a pus in pericol viata. O ambulanta l-a transportat pe baiat la spitalul din Resita insa, datorita starii grave in care s-a aflat, doctorii resiteni au hotarat sa fie transportat de urgenta la spitalul de copii din Timisoara.

”Baietelul in varsta de aproximativ noua ani a ajuns in stare grava la noi. Era in stop cardio respirator. Am facut manevre de resuscitare, l-am stabilizat si l-am transferat la Spitalul ”Louis Turcanu” din Timisoara”, a declarat pentru resita.ro dr. Emil Bunda, medic in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Resita. Politistii au demarat cercetarile pentru a afla exact daca se poate vorbi de o neglijenta a bunicii. Parintii baiatului sunt plecati in strainatate si au anuntat ca vor veni in tara pentru a fi alaturi de copilul lor. 

resitaonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus