În perioada 14-16 august, mai mulți conducători auto de pe raza județului Hunedoara au pus în pericol circulația pe drumurile publice, după ce s-au urcat la volan deși au consumat băuturi alcoolice.

Potrivit reprezentanților IPJ Hunedoara, în data de 14 august, în jurul orei 22:30, un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul Hunedoara, a fost depistat în trafic de către polițiști în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu din localitate având o concentrație în aerul expirat de 0,91 mg/l.

Vineri, 15 august, în jurul orei ora 16:30, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Băcia, a condus un  autoturism în piața Gării din municipiul Deva,  aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a fost depistat în trafic de către polițiști și  testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind de 0,87 mg./l, alcool pur în aerul expirat.

Tot în data de 15 august, la ora 17:00, polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe raza comunei Zam, un bărbat în vârstă de  37 de ani din Zam, care conducea o autoutilitară,  aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,06 mg./l, alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 16 august, în jurul orei 00:00, agenții de poliţie rutieră au oprit în trafic, pe strada Republicii  din orașul Petrila, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 39 de ani din Petroșani. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat  o valoare de 0,55 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În aceeași noapte, în jurul orei 01.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Brad a depistat în trafic un conducător auto în vârstă de 36 de ani, din comuna Crişcior, care conducea un autoturism pe raza municipiului Brad, având o concentrație de 0,71 mg/l, alcool pur in aerul expirat.

Toți cei 5 șoferi hunedoreni s-au ales cu dosare de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus