Tribunalul Hunedoara a decis menţinerea controlului judiciar în dosarul care vizează fraudarea concursului pentru ocuparea funcţiei de director general al DGASPC Hunedoara.

Secretarul judeţului Hunedoara, Dan Daniel (foto), şefa DGASPC Hunedoara, Monica Georgescu şi Mihaela Ştefan, angajată a CJ Hunedoara rămân în continuare sub control judiciar fiind trimişi în judecată pentru fapte de corupţie care vizează fraudarea examenului de ocupare a funcţiei de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

Soluţia pe scurt:

Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar luată faţă de inculpaţii Dan Daniel, Georgescu Monica şi Ştefan Mihaela Dorina, măsură pe care o menţine.

Atrage atenţia inculpaţilor că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care le revin,măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

Respinge ca neîntemeiate cererile de revocare formulate de inculpaţi.

DNA: CUM S-A FRAUDAT concursul pentru şefia DGASPC Hunedoara

Un răspuns

  1. Dar cei care au fraudat concursurile in celelalte institutii subordonate CJ HD dupa aeeasi reteta ca la DGASPC, CAND VOR AJUNGE SUB CONTROL JUDICIAR?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus