Publicăm poze pe Instagram, iar apoi dăm refresh să vedem câte like-uri avem. Aflați că epoca butonului ”îmi place” este pe final.

Instagram este una dintre cele mai utilizate rețele sociale. Echipa Instagram efectuează teste astfel încât utilizatorii să poată ascunde numărul de like-uri pe care le primesc la fotografii și numărul de share-uri ale videoclipurilor.

Astfel, numai persoana care postează va putea să știe câți oameni au dat like. Ceea ce rețeaua socială dorește să realizeze cu această funcție este ca utilizatorii să se concentreze pe ceea ce postează și nu atât pe numărul de like-uri, care este, de obicei, un aspect legat de popularitate.

Această măsură este cu adevărat pozitivă deoarece lipsa like-urilor poate genera anxietate pentru persoanele care sunt cu adevărat dependente de Instagram și au nevoie să primească aprobarea celorlalți pentru a se simți bine în propria piele.

Până în prezent, noua funcție de pe Instagram a fost testată doar în Canada, dar se va extinde și în alte țări: Australia, Brazilia, Irlanda, Italia, Japonia și Noua Zeelandă. Cât de curând, ascunderea like-urilor va fi disponibilă la nivel global. Este doar o chestiune de timp.

sursa: dcnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus