Mai trebuie validat un singur mandat pentru PNL

Tribunalul Hunedoara a validat încă două mandate de consilier județean. Cei doi supleanți îi înlocuiesc pe Fabius Tiberiu Kiszely și Eufimia Graziela Achim, ambii PSD, care au demisionat din Consiliul Județean Hunedoara ca să nu intre în stare de incompatibilitate.
„Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de Secretarul General al Judeţului Hunedoara şi în consecinţă: Validează mandatele de consilieri judeţeni ai Consiliului Judeţean Hunedoara pentru Pârvuţa Gabriel-Ionuţ şi Demeter Ioan, membri ai Partidului Social Democrat, supleanți urmare a alegerile locale din data de 27.09.2020. Prezenta încheiere se comunică Instituţiei Prefectului Judeţului Hunedoara şi Secretarului General al Judeţului Hunedoara. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Hunedoara”.

Validarea lui Ioan Demeter drept consilier județean duce la altă cerere de validare a unui consilier local la Deva, întrucât Ioan Demeter a fost ales consilier local din partea PSD în CL Deva.

Pe de altă parte, în Consiliul Județean Hunedoara mai trebuie validat un mandat pentru Paartidul Național Liberal, ca urmare a faptului că Traian Berbeceanu, ales pe lista PNL, a renunțat la mandat fiind numit prefect al Capitalei. Este nevoie de o altă solicitare în instanță.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus