Valoarea cumulată a investițiilor pentru județul Hunedoara este de 371.871.429,51 lei
Zece localități din județul Hunedoara vor beneficia de rețele moderne de distribuție a gazelor naturale, realizate cu fonduri europene.
Guvernul României, prin Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene – Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (AM POIM) – anunțat finalizarea evaluării cererilor de finanțare depuse în a doua sesiune a apelului „Dezvoltarea rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale”.
Localitățile hunedorene sunt grupate în 4 proiecte mari, fiind cele mai multe selectate, la nivel national, pentru finanțare prin POIM.
Este vorba despre localitățile Crișcior, Ilia și Dobra – comuna Crișcior, lider de proiect; Baru, Sântămăria Orlea și Sălașu de Sus – comuna Baru, lider de proiect; Baia de Criș, Vața de Jos și Ribița – comuna Baia de Criș lider de proiect, precum și de municipiul Brad.
Valoarea cumulată a investițiilor pentru județul Hunedoara este de 371.871.429,51 lei, din care bugetul total eligibil de la UE se cifrează la 259.274.637,18 lei.

Un răspuns

  1. Unde e tratarea egala a localităților județului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus