Un raport final al acestor verificări va fi transmis Instituției Prefectului imediat ce acțiunea va fi finalizată

Toate secțiile ATI din județul Hunedoara sunt verificate în aceste zile, în urma acestor controale urmând a fi elaborat un plan de conformare.

 

În urma unui ordin al prefectului județului Hunedoara, Călin-Petru Marian, echipe mixte de verificare și control, formate din specialiști de la I.S.U, D.S.P. și I.S.C.I.R, verifică situația din punct de vedere tehnic și sanitar în care se desfășoară activitatea medicală la secțiile ATI.

 

Acțiunea are loc în urma deciziei premierului Ludovic Orban care a stabilit împreună cu reprezentanți ai mai multor ministere, un „Plan de verificări” la toate spitalele din țară, având ca scop final desfășurarea în condiții de siguranță maximă a actului medical.

 

Primul ministru a precizat că: „În urma acestor controale, o să existe un plan de conformare care va fi adus la cunoştinţa managerilor spitalelor. Orice lucrare de reparaţie, de achiziţii, orice modernizare necesară va fi inclusă în acest plan de conformare”.

 

În județul Hunedoara au fost verificate până în această dimineață, secțiile de terapie intensivă de la spitalele din Deva, Hunedoara, Brad și Hațeg, iar astăzi și mâine, echipele de control și verificare își desfășoară activitatea la spitalele din Petroșani și Lupeni.

 

Un raport final al acestor verificări va fi transmis Instituției Prefectului imediat ce acțiunea va fi finalizată.

 

Un răspuns

  1. laurentiu.nistor@cdep.ro' Călin Petru Marian spune:

    Sigur,sigur e pandemie? Fiindcă în toate instituțiile și firmele din subordinea Consiliului Județean Hunedoara nu există gram de…săpun!Sigur e pandemie domnule Nistor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus