Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara,și în colaborare cu Asociația pentru Șoimărit și protecția Păsărilor de Pradă „Peregrinus”, va organiza în perioada 30-31 octombrie simpozionul celei de-a VII-a ediții a Festivalului „Întâlnirea Șoimarilor”, care se va desfășura în acest an în județul Hunedoara.

Cea mai așteptată activitate derulată în cadrul simpozionului este demonstrația cu păsări de pradă. Evenimentul va avea loc vineri, 30 octombrie, de la ora 15.00, în zona Lapidariului din vecinătatea Palatului Magna Curia.

Tot vineri, de la  ora 19.00, în Sala Șemineului a Muzeului din Deva va avea loc deschiderea oficială a simpozionului urmată de prezentarea unor lucrări de specialitate cu tematică biologică, șoimaristică sau din domeniul medicinii veterinare.

Evenimentele vor continua și sâmbătă, 31 octombrie 2015, când, prezentarea lucrărilor va fi completată și cu discuții vizând problemele Asociației „Peregrinus”, precum și cu proiecții de materiale video cu tematică șoimaristică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus