În urma refuzului președintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă, PSD Hunedoara îi trasmite candidatului PNL o listă cu întrebări:

  • „Domnule Iohannis, justiția a decis ca una dintre casele dumneavoastră a fost obținută ilegal, imobil în urma căreia ați obținut 320.000 de euro din chirie. Ați plătit statului banii ce v-au revenit ilegal pentru casa pierdută?

  • Este adevărat că Augustin Lazăr, cel pe care l-ați pus la șefia Parchetului General, este același care, înainte să ajungeți președinte, v-a clasat cele două dosare penale pe care le aveați deschise la parchetul Alba Iulia?

  • Parlamentul României a consfinţit locul pe care Avram Iancu îl ocupă în istoria naţională prin Legea pentru conferirea titlului de “Erou al Naţiunii Române” lui Avram Iancu, pentru viaţa închinată şi jertfită spre propăşirea neamului românesc. De ce ati tergiversat timp de 2 ani promulgarea acestei legi?

  • Și în acest an, ca de altfel în fiecare an, ati fost invitat sa participati la Serbările Naţionale de la Ţebea dar nu ati venit. Ce motiv ati avut sa nu onorati aceasta invitatie?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus