Daunele produse de ciori, în atenția Consiliului Local Deva.

Consilierul Local PSRO Ioan David a atras atenția, în ședința de luni, că municipiul se confruntă cu o creștere alarmantă a numărului de ciori. David susține că acestea produc daune importante culturilor agricole din zonă.

„Ciorile distrug culturile de porumb. Porumbul, după ce este semănat și a răsărit în două-trei frunze, pasărea asta sapă cu ciocul ăla mare în jur și smulge porumbul răsărit și bobul semănat. În zona Macon-ului, de la lunca Cernei până la Sântandrei, nu mai seamănă nimeni porumb”, a declarat Ioan David.

Reprezentanții administrației locale au dat asigurări că vor lua măsurile care se impun pentru a rezolva această problemă.

„O să facem o adresă și vedem ce răspuns primim. Am avut acum trei ani o situație similară și am luat legătura cu AJVPS-ul. Acolo este soluția, la dumnealor”, a declarat Laura Sârbu, secretarul municipiului Deva.

 

2 răspunsuri

  1. GhitaHagi@yahoo.com' BraianTasescu spune:

    In Hunedoara in Micro 6-7, Hasdat si pe Balcescu, langa piata. Acolo puteti trimite cativa vanatori sa mai curete locurile..

  2. dansimo72@gmail.com' Simona Daniela spune:

    Sunt foarte, foarte multe in toata Deva. Se si vad zeci de cuiburi prin copacii din oras, dar pana acum nu a interesat pe nimeni. E anormal sa fie lasate, asa, de capul lor in orice oras, d-apoi intr-o capitala de judet. Mizerie, galagie… Multumim celor care incearca sa ia masuri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus