Potrivit conducerii companiei, datoriile fiscale suplimentare impuse de autorități ar putea ajunge la suma de 9,8 milioane euro, scrie profit.ro

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, anunță că o serie de entități ale grupului din România au fost supuse recent inspecțiilor fiscale declanșate de statul român, iar pentru trei entități au fost finalizate aceste inspecții, rezultând obligații fiscale suplimentare impuse în valoare totală de 2,5 milioane euro, potrivit profit.ro.

În prezent sunt în derulare controale fiscale, în diferite etape, pentru alte filiale din România, încă nefinalizate, arată compania.

Conducerea a calculat însă o serie de scenarii, rezultând o valoare medie a impactului potențial al datoriilor fiscale suplimentare impuse de autorități în valoare de 9,8 milioane euro.

NEPI Rockcastle deține un portofoliu de proprietăți în România, Polonia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Cehia, Serbia și Lituania, și continuă dezvoltarea printr-un program de expansiune în regiune.

În România, compania deține 25 de centre comerciale, printre care: București (Mega Mall, Promenada Mall), Sibiu (Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu), Timișoara (Shopping City Timișoara), Constanța (City Park Mall Constanta), Deva (Shopping City Deva), Târgu Mureș (Shopping City Târgu Mureș) sau Ploiești (Ploiești Shopping City).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus