El a afirmat că este „foarte grav" că unii politicieni încurajează încălcarea legilor şi nerespectarea măsurilor de protecţie

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, marţi, că ar reprezenta o dovadă de „maximă iresponsabilitate” depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului în această perioadă.

„Depunerea unei moţiuni de cenzură în această perioadă este o dovadă de maximă iresponsabilitate. PSD este preocupat, astfel, doar de ceea ce ştie să facă mai bine – de jocuri politice şi combinaţii meschine cu scopul de a da jos un Guvern angrenat într-o bătălie contratimp pentru protejarea vieţii şi sănătăţii oamenilor. O criză politică profundă suprapusă peste o criză sanitară, asta îşi doreşte PSD pentru România! Este aproape de neimaginat cum ar fi arătat ţara noastră în această perioadă cu un Guvern PSD în funcţie”, a spus președintele României, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.

El a afirmat că este „foarte grav” că unii politicieni încurajează încălcarea legilor şi nerespectarea măsurilor de protecţie.

„Sunt aceiaşi vechi politruci care au slăbit timp de trei decenii statul român şi care acum fac tot posibilul pentru ca efortul nostru naţional să eşueze. Ba, mai mult, în vreme ce prioritatea noastră este protejarea cetăţeanului şi programul economic care să ducă la reconstrucţie, prioritatea PSD este, în aceste vremuri grele pentru România, culmea, dărâmarea Guvernului, aşa cum a anunţat cu mândrie liderul acestui partid”, a declarat Iohannis.
Președintele a subliniat, în context, că România are nevoie de resetare şi de reconstrucţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus