El a arătat că a avut miercuri o discuţie cu ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut apel, miercuri, la români să poarte mască şi să păstreze distanţa, în contextul în care s-a înregistrat un nou record privind numărul de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

„Dragi români, astăzi din păcate avem iarăşi un record total nedorit peste 1.400 de persoane găsite de ieri până astăzi cu COVID 19. Este prea mult şi vă rog, vă invit pe toţi purtaţi mască, păstraţi distanţa ca să scăpăm de epidemie”, a spus şeful statului într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

El a arătat că a avut miercuri o discuţie cu ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

„Este important pentru români să ştie că la acest moment în UE nu există un vaccin acceptat, aprobat, însă UE sprijină mai multe proiecte de cercetare şi sperăm ca într-un viitor cât se poate de apropiat să beneficieze de un vaccin. România este parte din acest efort şi România s-a înscris la UE în prima etapă pentru 10 milioane de doze de vaccin atunci când primul vaccin va fi disponibil în UE”, a spus președintele României.

Sursa: Agerpres

Un răspuns

 1. GhitaHagi@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

  “Dragi romani, este important sa purtati masca, sa mai scada din cazuri, sa putem tine alegerile, sa iasa PNL victorios, ca oricum de voi ne doare-n cot si veti muri pe capete”
  ~ Klauss, cca 2020.

  “Dupa alegerile locale si parlamentare, va vom tine iar sub stare de alerta, cu masuri incredibil de proaste pentru voi, pulimea. Pentru noi in schimb, aceste masuri sunt binevenite, intrucat ne dau puterea si libertatea de miscare in afacerile ce le derulam pe banii vostrii.
  Daca se intampla sa pierdem alegerile, sa stiti ca PSD este vinovat, la fel cum PSD este vinovat pentru orice crapatura din asfaltul proaspat turnat pe tronsoanele de autostrada inca inexistente”
  ~ Tot Klauss, tot 2020..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus