PSD deține 18 din cele 33 de mandate în CJ Hunedoara

Ion Bădin și Adam Alin Țambă sunt propunerile PSD pentru cele două posturi de vicepreședinți ai Consiliului Județean Hunedoara.

Biroul Politic Județean al PSD Hunedoara s-a întrunit astăzi ca să își aleagă și cel de-al doilea candidat pentru un post de vicepreședinte. În urmă cu câteva săptămâni, conducerea PSD Hunedoara a anunțat că Alin Adam Țambă este prima propunere pentru unul dintre cei doi vicepreședinți.

Patru consilieri s-au înscris în cursa pentru al doilea post. Este vorba despre: Ion Bădin, Doinița Maria Bălănesc, Alin Iovănescu și Maria Ștefănie. Doinița Maria Bălănesc și Alin Iovănescu s-au retras, iar în urma votului Ion Bădin a fost desemnat drept al doilea candidat pentru unul dintre cele două posturi de vicepreședinți ai Consiliului Județean Hunedoara. Aceasta a fost votat de 21 dintre cei 32 de membri ai BPJ ai PSD, în timp ce Maria Ștefănie a luat 11 voturi.

De altfel, în ședința ordinară a Consiliului Județean din data de 29 ianuarie se va putea trece la votarea celor doi vicepreședinți, pentru că Tribunalul Hunedoara a validat astăzi și ultimele două mandate de consilier județean, astfel că forul județean va fi, în sfârșit, în formație completă, condiție esențială pentru alegerea celor doi vicepreședinți. Pentru că PSD deține 18 din cele 33 de mandate, alegerea celor doi vicepreședinți din partea acestei formațiuni politice ar trebui să fie doar o formalitate.

3 răspunsuri

  1. maicherlaszlo@gmail.com' Maicher laszlo imre spune:

    Baftă d nu Bădin

  2. laurentiunistor@cdep.ro' Tot Maicher dar treaz spune:

    …sau dacă ajută Apaprodul ajuns la ananghie,merge și Bãdin

  3. buruienescu@yahoo.com' Buruienescu spune:

    S-au activat slugile lui Arion.Asa se întâmplă când ți-ai fidelizat slugile prin salarii grase și combinații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus