Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să îndeplinească toate condițiile legale specificate în anunț, precum și cerințele specifice pentru fiecare post.

1. Este vorba despre două posturi de ofițer la Biroul de Investigare a Criminalității Economice – Petroșani, prin modalitatea încadrării directe, în scopul reducerii deficitului de personal, ambele destinate persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

2. De asemenea, sunt scoase la concurs şi trei posturi de ofiţeri în specialitatea investigaţii criminale – combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, în cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Deva (un post) şi al Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Hunedoara (două posturi).

Pentru înscriere la concurs, candidații vor prezenta și depune în perioada 14 – 22.01.2019, (doar în zilele lucrătoare), între orele 09.00 – 14.00 la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara – Serviciul Resurse Umane, situat în municipiul Deva, str. Mihai Eminescu, nr. 130, județul Hunedoara, dosarul de recrutare, în volum complet, cu excepția fișei medicale tip de încadrare în M.A.I..

Până în prezent, pentru cele 5 posturi s-au înscris la concurs 20 de candidați.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici: https://hd.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus