VIDEO. După ce s-a lăsat fotografiat cu două dansatoare mai mult dezbrăcate la zilele comunei și după ce a fost surprins cu mâna la „inima” din partea dreaptă la intonarea Imnului Național, primarul comunei Șoimuș din județul Hunedoara gafează din nou.

De această dată, primarul Mihai Gabriel Irimie este personajul principal al unui videoclip realizat de un interpret de cântece de petrecere. Piesa  „Măi primare, măi primare” este cântată de Ovidiu Peica și, este mai degrabă, o odă în stil nou închinată primarului liberal.

„La primar satul contează/ Tot timpu-i cu mintea trează/Cu o vorbă și cu bani/Îi ajută pe sărmani”, spune prima strofă a cântecului. La refren, primarul  este lăudat „de toți banii”:  „Tu faci la lume dreptate/ Primar peste nouă sate/Tu duci bine Primăria/Ești un om jos pălăria”.

Toate bune și frumoase pentru cei care apreciază muzica de petrecere, însă detaliul care atrage atenția și îl pune pe primarul de comună într-o nouă ipostază ridicolă este modul în care Mihai Irimie poartă eșarfa tricoloră. În loc să o așeze pe umărul stâng, așa cum este normal, primarul lăudat în cântec poartă eșarfa tricoloră pe dos.

Se pare însă că acest mic detaliu nu l-a împiedicat pe primar să aprecieze piesa, pe parcursul videoclipului arătând că trăiește fiecare vers și că mesajul cântecului i-a mers la suflet!

3 răspunsuri

  1. un umflat.

  2. Haulica, ce te ung la suflet greselili primarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus