Luni, 09 iunie a.c., în jurul orei 14.30, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara a fost sesizat prin apel de urgenţă 112, de către soţul unui femei, cu privire la faptul că aceasta, împreună cu fiul lor în vârstă de 13 ani, s-au rătăcit în cursul după-amiezii aceleiaşi zile, în zona barajului „Valea de Peşti”.

Jandarmii montani împreună cu salvamontiştii au constituit echipe mixte de salvare-căutare şi au pornit după cele două persoane.

În jurul orei 16.30, jandarmii montani şi salvamontiştii au găsit cele două persoane, la aproximativ 6 km de barajul „Valea de Peşti” . Atât femeia, cât şi copilul acesteia se aflau în stare bune de sănătate şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Luni, 09 iunie a.c., în jurul orei 21.40, trei jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara, aflaţi în afara programului de lucru, au imobilizat o persoană de sex masculin care a distrus geamul unui magazin de tip fast food, aflat pe strada 1 Decembrie, din municipiul Deva.

Cei trei jandarmi au anunţat colegii din grupa de intervenţie, care s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că tânărul, în vârstă de 20 de ani, într-un exces de furie, a spart cu pumnul geamul magazinului.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare a faptei prevăzută de art. 217 Cod Penal, respectiv „distrugere” , documentele astfel întocmite fiind înaintate organelor competente în vederea continuării cercetărilor.

SURSA:  BULETIN DE PRESĂ – IJJ HUNEDOARA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus