Primăria Municipiului Hunedoara, în colaborare cu SC DD CHIM SRL, aduc la cunoștință faptul că începând cu data de 27 septembrie 2018, în funcție de condițiile meteorologice, se vor desfășura lucrări de DEZINSECȚIE (combaterea insectelor) pe raza domeniului public.

Produsele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătății și fac parte din grupa de toxicitate III. Substanța utilizată în cadrul lucrărilor de dezinsecție este K-OTHRINE PROFI EC 250.

ATENȚIE! Copiilor și persoanelor cu probleme respiratorii sau cardiace le este recomandat să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

De asemenea, în perioada următoare va avea loc o acțiune de deratizare a următoarelor instituții publice: Bazinul de Înot Hunedoara, Stadionul Michael Klein, Administrația Piețelor Hunedoara, Grădina Zoologică Hunedoara și Creșa Căsuța Cu Pitici.

Un răspuns

  1. Nu vreau sa par rautacios, dar ce rost mai are aceasta actiune de dezinsectie cand toata vara nu s-a efectuat? Iar acum ca vremea s-a stricat nu-i mai vad necesitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus