În perioada 16-18.03.2016, Judeţul Hunedoara va găzdui, pentru a doua oară consecutiv, Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

Competiţia este organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, prin Biroul Coordonare Activităţi Sportive, cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Decebal”Hunedoara şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al Judeţului Hunedoara şi în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Hunedoara.

Ceremonia oficială de deschidere a manifestării va avea loc miercuri, la ora 09:00, la Sala Sporturilor din Deva, în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene precum şi a reprezentanţilor structurilor teritoriale ale M.A.I.

Pe durata a două zile, 89 de luptători   – sportivi şi sportive  din toate structurile Ministerului Afacerilor Interne (poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi, pompieri etc.) – se vor întrece la diferitele categorii ale campionatului.

Concursul va fi arbitrat de arbitri  delegați de Federația Română de Judo, cu nivel de calificare categoria A şi internaţional şi experienţă de peste 25 de ani în arbitraj sportiv, criteriile de departajare vizând atât tehnicile specifice acestui sport, cât şi fairplay-ul, sportivitatea şi spiritul de echipă ce caracterizează cadrele diferitelor structuri ale ministerului.

Competiţia sportivă  se desfășoară la nivel național din anul 1990, iar pentru a doua oară consecutiv are loc în municipiul Deva.

La manifestare sunt aşteptaţi toţi iubitorii sportului, intrarea fiind liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus