Valoarea amenzii - 5.000 de lei

Afirmația domnului Klaus Werner Iohannis: „Jó napot kívánok, PSD! (Vă doresc o zi bună, PSD).Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor. Jó napot, Ciolacu! (Bună ziua, Ciolacu) Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până când sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista. Vă mulţumesc!” reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate pe criteriul de apartenență etnică/națională, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată.
S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 5.000 lei față de Klaus Werner Iohannis. Constatarea a fost 6-1, amendă 5-1.

5 răspunsuri

 1. ionica@yahoo.com' un roman spune:

  da.in sfarsit iohanis a avut atitudine de presedințe adevarat si un organism ciudat il sanctioneaza.
  incredibil!

  • dexterhomeboy@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

   Atitudine de Sas cu semi-retard a avut si are, de vreo 6 ani incoace, dinainte sa fie el presidente.
   Iati-l si spalate cu el pe cap ca nici de sapun nu e bun..

   • Retard esti tu cu dancila si toata clica de psd-isti analfabeti, hoti si prosti pe deasupra. Sunteti vai mama voastra, Adevarul este ca voua nu va plac oamenii cinstiti si inteligenti!

  • Farfuridi@Branzovenescu.org' Tradare sa fie da` s-o stim si noi !.... spune:

   Ce tupeu pe comisia asta ! Tocmai acum cand proprietarul de multe case la Sibiu incalecase calul lui Avram Iancu !?

   • Multi prosti pe aici. Asa este daca voi nu ganditi ci va uitati doar la anumite canale tv care va iau mintile si va induc sa credeti ceea ce vor ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus