135 de primari ai PSD au trecut în ultima perioadă la PNL. În plus, senatoarea Roxana Pațurcă, exclusă din PSD, s-a înscris. în PNL

Preşedintele Klaus Iohannis a reiterat miercuri că nu este de acord cu traseismul politic şi şi-a exprimat speranţa că PNL va da un exemplu „demn de urmat” în acest domeniu.

„Eu reiterez ce am mai spus. Eu sunt împotriva acestui traseism politic. Ba, mai mult, am avut diferite întâlniri şi cu foşti colegi, colege din PNL şi le-am spus şi lor acest lucru, dar evident cazuri punctuale au apărut şi trebuie să spun încă o dată: eu sunt împotriva traseismului politic şi sper să prind vremea în politica românească când acest traseism nu se mai practică. (…) Probabil se va ţine cont din ce în ce mai mult (de punctul meu de vedere în privinţa traseismului, n.r.). Cel puţin aceasta ar fi speranţa mea, ca cel mai important partid acum de pe scena politică să dea un exemplu demn de urmat şi în acest domeniu”, a afirmat şeful statului, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

Pe de altă parte, întrebat cum îşi explică faptul că UDMR a boicotat votul moţiunii de cenzură, preşedintele a declarat că nu cunoaşte motivele care au stat în spatele acestei decizii.

„Am urmărit şi eu cu oarece surprindere aceste schimbări de atitudine, pe parcursul zilei, dar, din păcate nu am aceste informaţii, ca să vă lămuresc, va trebui să întrebaţi la UDMR de ce şi-au schimbat atitudinea pe parcursul zilei. (…) Nu cunosc motivaţia şi nu îmi permit să fac presupuneri”, a precizat Iohannis.

Sursa: Agerpres

135 de primari ai PSD au trecut în ultima perioadă la PNL. În plus, senatoarea Roxana Pațurcă, exclusă din PSD, s-a înscris. în PNL.

14 răspunsuri

 1. Cetatean@Romania.ro' Eternul si fascinantul Caragiale spune:

  Mai subtil Domnule Presedinte, mai subtil daca se poate. Da` de unde atata subtilitate ? De la Klaus ? Exclus… Asa ca a plagiat ceva din Caragiale. Ceva de genul: – Iubesc tradarea, urasc pe tradatori ! Caragiale insa avea humor si geniu. Klaus…..

 2. Bratienii@PDL.com' Pe culmile demagogiei si lipsei de onoare ! spune:

  Cu Bratienii pe blazon si Basescu-Petrov in suflete, Partidul Meu, este campionul absolut la racolari pe baza de santaj, oportunism, tradare, etc. Scoala Basescu-Petrov isi arata roadele !

 3. Mizeria@PNL.ro' Principiul Conservarii Mizeriei in Politica noastra spune:

  Se decanteaza partidele. Ca efect al diferentei de greutate specifica a principiilor, toata zgura din PSD se muta in Partidul Meu. Sau ca gandacii de bucatarie care simt de unde vine mirosul de bunatati

 4. Da , acum este impotriva traseismului , dupa ce PNL a racolat primari si parlamentari de la,, Ciuma rosie” , adica P S D .

 5. GhitaHagi@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

  Acum e impotriva traseismului, dar cand se mutau aia o suta treizeci si ceva de primari din PSD in PNL nu mai era impotriva, atunci era OK.
  Avem un presedinte ipocrit, mincinos si de un tupeu fantastic. Imi pare bine ca nu l-am votat in cele 2 mandate jenante pe care le-a avut si din pacate, inca le mai are..

  • Eu l-am ales pe Ponta de 2 ori si el (Ponta) nu vrea sa-mi dea si mie “popcorn”. Tie ti-a dat?

   • Ponta, asa plagiator cum era, a avut macar bunul simt sa demisioneze cand trebuia…. Si nu ti-a bagat mana in buzunar…. Pe cand asta si ai lui, tocmai ti-au taiat un drept legal, votat in Parlament si promulgat chiar de el cu mana lui. Si pretinde ca asta-i Lucrul bine facut. Cum o fi ala prost ?

 6. Cetatean@Romania.ro' Spre Parlamentul Meu pe scurtatura spune:

  Ne indignam degeaba fratilor ! Personajul are obrazul mai gros decat anvelopa de TIR !
  Si este abia inceputul …. Sa-l vedeti dupa alegeri, daca va obtine si Parlamentul sau !

  • Care este partidul la care “tovarasii” se adreseaza colegilor cu apelativul “fratilor”?

   • Toti oamenii de bun simt gica, toti ! Nu-ti trebuie decat un strop de bun simt ca sa vezi cum personajul asta incalca non stop Constitutia si-si bate joc de romani. Putin bun simt deci nu este pentru tine. Relax !….

 7. Eu l-am ales pe Ponta de 2 ori si el (Ponta) nu vrea sa-mi dea si mie “popcorn”. Tie ti-a dat?

  • Cetatean@Romania.ro' @gica irecuperabilul spune:

   Eu il detest pe Ponta de cand a facut ochi in Politica ca unealta a lui Nastase, apoi ca sabotor al USL… Asa ca bati la usi deschise. Totusi ce face acum PNL-ul basist este incomparabil mai grav decat ce a facut PSD-ul condus de Ponta sau ce face acum, manevtand cu disperare la linia de plutire. Tu care l-ai votat pe Ponta de doua ori, ar trebui sa taci definitiv. Dar cine l-a votat pe Ponta o data si a doua oara este ori prost irecuperabil ori canalie. Tot irecuperabila, Alege !

 8. Uraste tradatorii si penalii, dar are asemenea specimene destule in partid. L-as intreba ce cauta un penal ca Berbeceanu in PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus