Minor din Hunedoara dispărut de la domiciliu

În data de 23.03.2018, la ora 21:30, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul că fiul său, DAFINA BOGDAN (foto), în vârstă de 13 ani, în data de 23.03.2018, în jurul orei 14.00, a plecat voluntar de la domiciliu către locuinţa unui coleg de clasă (unde nu a mai ajuns) şi nu a mai revenit acasă.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că minorul a mai plecat voluntar de la domiciliu şi în luna ianuarie 2018, când a fost depistat de polițişti pe raza municipiului Deva.

La momentul plecării de la domiciliu, minorul era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare neagră (cu un imprimeu de culoare portocalie), o pereche de blue-jeans, şi purta o pereche de pantofi sport de culoare alb cu negru.

Semnalmente:  înălțime circa 1,70 m, constituţie astenică, ochi căprui, păr tuns scurt, brunet.

Poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a minorului, faţă de care a fost solicitată şi măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care pot furniza informaţii utile depistării minorului, sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus