Cei care pot furniza informaţii utile depistării persoanei în cauză sunt rugată să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

În data de 02.08.2016, la ora 18:30, la Poliţia Municipiului Deva s-a prezentat un devean în vârstă de 34  de ani,  care a sesizat faptul că fratele său, Bedea Florin (foto), în vârstă de 26 de ani, din satul Toplița Mureșului, nu s-a întors la domiciliu din data de 01.08.2016, dată la care s-a deplasat la Spitalul Județean Deva, pentru un consult de specialitate.

Având în vedere că tânărul a mai plecat voluntar de la domiciliu, familia acestuia nu  s-a alertat decât în cursul zilei de 02.08.2016, când a aflat că nu s-a deplasat la spital pentru a fi consultat.

La nivelul subunității de poliţie au fost efectuate activităţi investigative şi de căutare în teren, fiind solicitată totodată şi urmărirea naţională.

Semnalmentele și articolele de vestimentație în momentul dispariției: înălţime 1,75 – 1,80 m, constituție astenică, păr brunet tuns scurt, ochi căprui; purta cu o pereche de pantaloni tip blues jeans de culoare neagră, tricou de culoare neagră şi pantofi sport.

Persoanele care pot furniza informaţii utile depistării persoanei în cauză sunt rugată să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic  de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus