Parlamentarul hunedorean vorbește despre o creștere economică de 5,1% în 2018.

Deputatul PSD de Hunedoara, Laurențiu Nistor, susține că toți indicatorii relevanți sunt pe creștere puternică și demonstrează că industria este acum unul dintre motoarele principale ale dezvoltării.

„Informațiile sunt publice, oficiale, provin din surse dincolo de dubii, respectiv INS și Eurostat, iar oricine le răstălmăcește sau le ignoră este ori profund răuvoitor, ori nu are nicio legătură cu realitatea economică. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, producția industrială este mai mare cu 7%, cifra totală de afaceri din industrie este mai mare cu 16,2%, iar comenzile noi în industrie sunt mai multe cu 19,1%. Pe scurt, situația din industrie poate fi rezumată astfel: se investește mai mult, urmare a solicitărilor/comenzilor consistent mai mari, producția se dezvoltă, iar afacerile se consolidează și cresc”, susține parlamentarul hunedorean într-un comunicat de presă.

Deputatul PSD este de părere că tendința de creștere generală produsă încă de la momentul preluării guvernării continuă.

„Numărul locurilor de muncă în 2017 a crescut cu aproape 190.000 față de anul anterior. (…) Pentru 2018, FMI apreciază că România va avea o creștere economică de 5,1%, cu 0,7 puncte procentuale mai mult față de estimarea inițială”, mai spune parlamentarul social-democrat.

3 răspunsuri

  1. …cresc comenzile…: tovarasul nistor de la soimus … mai doresc 31.379 tone de sina de cale ferata… 53741 tone carbune … huila mai exact… 30 de autobuse… nu nu de la tovarasa firea din cele de la brasov si 81 tractoare… esti de ras… nesimtitule…190.000 de locuri de munca!!!??? azi maine nici cfr nu mai este…

  2. Vorbe , vorbe iar valea jiului se scufunda tot mai mult in saracie desi valea jiului a votat tot timpul cu PSD de 28 ani

  3. Bine ca sunteti voi de la PSD si “binevoitori” si “realisti” in ceea ce priveste situatia economica!
    Parca suntem in Coreea de Nord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus