În județ PSD are 34 de primari

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a declarat astăzi că primarii în funcție sunt candidații partidului la alegerile locale de anul viitor. „Nu știm dacă legea se va modifica și primarii vor fi aleși în două tururi. Vă pot spune că după consultări în structurile asociative, inclusiv primarii PNL vor ca edilii șefi să fie aleși într-un singur tur. Pe de altă parte, cea mai bună idee este ca președintele Consiliului Județean să fie ales prin vot uninominal, atunci se vede clar ce sprijin electoral are persoana respectivă. (…) Vom face o analiză de săptămâna viitoare, noi avem opt zone de care răspund vicepreședinții și acolo unde nu avem primar în funcție să facem o analiză pe candidați, astfel încât să găsim cele mai bune soluții, vrem să scoatem în față oameni tineri”.

 

Pe de altă parte, președintele PSD Hunedoara nu a dorit să facă prea multe declarații legate de faptul că Sorin Vasilescu, vicepreședinte al Consiliului Județean, i-a cerut să demisioneze din fruntea organizației județene: „Nu am avut nicio discuție cu domnul Vasilescu. Dacă era bărbat, putea avea o discuție în interiorul partidului. Poate că sunt vinovat că l-am luat în brațe după ce și-a dat demisia de trei ori (n. red.: Sorin Vasilescu și-a depus demisia sau a declarat că pleacă din conducerea CJ Hunedoara de trei ori), îl aștept cu a patra. Îi doresc să facă a patra încercare, că poate îi reușește. Vom discuta în interiorul partidului, iar deciziile le vom comunica presei. Eu cred că a greșit ieșind în presă, înainte să discute în interiorul partidului. Nu putem să stăm pasivi și vom discuta în forurile partidului. Între mine și Vasilescu nu au fost divergențe”.

 

 

4 răspunsuri

  1. si bobo?
    se vorbeste ca e pe bune cu madama cu “hunedorenii mei”!

  2. ciprian54@yaho.com' Valea Jiului spune:

    Datorita voturilor noastre din Valea Jiului PSD-isti ocupa functii de conducere in Consiliul Judetean Hunedoara si pentru asta vrem modernizarea drumurilor din Valea Jiului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus