Pe teritoriul României au fost înregistrate, până duminică, 15 persoane în cazul cărora a fost confirmată infecţia cu COVID-19

Premierul interimar Ludovic Orban a convocat, duminică seara, o reuniune de lucru la Palatul Victoria pe tema noului coronavirus, au precizat surse guvernamentale pentru AGERPRES.

Alături de şeful Executivului, la şedinţa de lucru participă miniştrii interimari Monica Anisie (Educaţie), Victor Costache (Sănătate) şi Marcel Vela (MAI).

Pe teritoriul României au fost înregistrate, până duminică, 15 persoane în cazul cărora a fost confirmată infecţia cu COVID-19, dintre care cinci au fost declarate vindecate şi au fost externate, potrivit unei informări transmise anterior de Grupul de Comunicare Strategică.

Totodată, începând de duminică, sunt interzise manifestările publice sau private, în spaţii deschise sau închise, cu un număr de participanţi mai mare de 1.000 de persoane. Această măsură este obligatorie, la nivel naţional, pentru toţi agenţii publici şi privaţi şi nu este supusă negocierii, excepţiilor, neputând fi amânată.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus