El a adăugat că aceasta a fost votată în Parlament şi agreată cu toţi liderii politici

Prim-ministrul Ludovic Orban a catalogat drept „ridicolă” ideea vehiculată de liderul PSD, Marcel Ciolacu, de amânare a datei alegerilor locale, amintind că aceasta a fost votată în Parlament şi agreată cu toţi liderii politici.

„Şcoala va începe la 14 septembrie, iar alegerile se vor ţine la 27 septembrie. Este ridicolă această idee exprimată de PSD, la fel de ridicolă ca moţiunea de cenzură. Cum să amâni alegerile? Şi aşa s-a prelungit mandatul aleşilor locali, alegerile au fost o dată amânate. Data de 27 septembrie este convenită de comun acord între toţi liderii politici şi data alegerilor nu a fost fixată prin hotărâre de guvern, ci a fost fixată prin lege, în Parlament, care a fost adoptată cred că aproape în unanimitate. Deja campania este în curs, deja formaţiunile politice şi-au prezentat candidaţii, candidaţii sunt în competiţie electorală, cetăţenii sunt informaţi despre aceşti candidaţi, îşi formează opţiunile şi este fundamental pentru comunităţile locale să aibă reprezentanţi legitimi”, a declarat Orban duminică.

Sursa: Agerpres

6 răspunsuri

 1. dexterhomeboy@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

  Ce ordinar poate fi Orban…”si asa s-au prelungit mandatele de primari” …dar cei 130 de primari care au trecut la PNL taman in perioada asta de “prelungire” ? Daca nu exista perioada asta, nu mai aveati voi ingrosate randurile cu primari PSD transformati in “Bratieni” veritabili peste noapte…

 2. Oricum PNL rămâne un guvern de pleavă a României…..de nedescris …. slugarnic și golan…..au făcut din rău în m-ai rău…. Romania încotro,,,,,,, acest guvern este incompetent…

 3. Cetatean@Romania.ro' Totul pentru victoria Guvernului Meu ! Chiar totul ? spune:

  Raspunde Sica-somerul de victimele provocate de inceperea anului scolar in conditii de mare risc ? Sau Catu, Izoleta, Rluca ? Serios ? Asta este Guvernul Meu: niste iresponsabili tupeisti gata la orice pentru a ramane la Putere.
  Asteptam cu interes statisticile mortii dupa deschiderea anului scolar.

 4. Sica@Bratieni.org' Astia-s urmasii Bratienilor ? spune:

  Niste scelerati, fara mama fara tata care pentru a ramane la Putere nu mai nici ezita sa riste sanatatea propriilor copii. A altora nici n-a contat vreodata !

 5. Mortii@Sica.pnl' Fara numar Sica ? spune:

  Mai Somerica promovat Prim Ministru de la incaltatoarea lui Iohannis, mancati-as coliva, cati oameni trebuie sa mai moara ca sa te opresti ? Hai, recunoaste, nu fii timid…

 6. Cobai@Romania.ro' Copii Romaniei, cobaii Guvernului Meu ! spune:

  Sica si ai lui (Catu, Raluca-Salteluta, Violeta-Isoleta, Alina-mama lui Noe, Stamuie et comp.) vor sa foloseasca deschidere anului scolar ca test pentru ce va fi la alegerile pe care se pregatesc sa le masluiasca. Sa fie oamenii siguri ca nu fura degeaba….
  Pentru asta se folosesc de copii Romaniei ca de miste cobai !
  Atunci…. Salutari cordiale Mamei Dumneavoastra Dom Prim Ministru Sica !
  Dumneavoastra doar un siktir scurt si cuprinzator !…
  Ne mai vedem cand veti da socoteala in justitie ! Asta daca nu fugiti din tara ca la cat de las sunteti, n-ar fi de mirare…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus