Angajații Serviciului de salubrizare care asigură curățenia în municipiul Deva au găsit o metodă simplă de a rezolva problema gunoiul strâns în urma măturatului trotuarelor. Grămezile de mizerie au fost „ascunse” pe lângă treptele Centrului Cultural din centrul orașului.

Probabil că operațiunea de strângere a gunoiului adunat pe parcursul dimineții este una extrem de solicitantă, iar angajații SPIGM țin la integritatea lor mai mult decât la curățenia orașului. Numai astfel am putea înțelege gestul acelora care, după ce au măturat mizeria din centrul orașului, au pitit-o în grămăjoare, făcând de mândră minune administrația unui oraș în care accentul pe aspect se pune incredibil de des în discuție.

IMG-20140414-WA0001 IMG-20140414-WA0006 IMG-20140414-WA0005

Gunoiul a fost plimbat câteva ore de vânt și a ajuns exact în locurile din care a fost măturat: înapoi pe trotuare.

Un răspuns

  1. cetateanue@gmail.com' Cetatean UE spune:

    Asta-i problemă veche, din păcate. Dar cine să-i controleze pe măturători?! În mod normal ar trebui ca un „pătruns” din primărie să verifice ceea ce lasă acești oameni în urma lor, însă e greu să-ți ridici fundul din scaun și să fac treaba asta (chiar și numai de 2-3 ori pe săptămână!). Personal, aș admonesta/amenda persoana din primărie direct răspunzătoare de curățenia orașuiui și nu pe amărâții de măturători.

    PS – Cred că un stagiu de 3-6 luni la o multinațională, nu le-ar strica multora din instituțiile de stat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus