Începând de mâine dimineață, primăria municipiului Deva reia acțiunea de înfrumusețare a orașului prin plantarea a 500 de arbori și arbuști ornamentali de-a lungul străzilor din municipiul reședință de județ.

Acțiunea de plantare a copacilor ornamentali – tei, salcâmi, arbori din specia catalpa sau arborele de grădină prunus globosa – va începe mâine pe bulevardul Nicolae Bălcescu și va continua pe parcursul întregii săptămâni pe alte 24 de străzi din municipiul Deva. „Continuăm acțiunea de înfrumusețare a zonelor verzi din municipiul Deva pentru că așa este normal. În Deva nu s-a mai plantat nimic, dar s-a construit haotic. Deva trebuie să devină un oraș sănătos”, afirmă primarului municipiului Deva, Petru Mărginean. În cadrul acestei acțiuni de ecologizare sunt chemați să se implice atât ONG-urile, cât și voluntarii.

Potrivit lui Ștefan Cubineț, șef birou Zone Verzi din cadrul Serviciului Public de Întreținere și Gospodărie Municipală (SPIGM) Deva, în cursul acestei săptămâni mai trebuie să sosească 100 de tei, 70 de salcâmi și aproximativ 200 de tuia. În toamna anului trecut, în Deva s-au plantat aproximativ 7500 de trandafiri pentru înfrumusețarea orașului și a zonelor verzi.

2 răspunsuri

  1. barabela82@yahoo.com' zaharia eva arabela spune:

    cum ai platit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus