La doar două luni de la inaugurare, CNADNR anunţă că traficul pe o lungime de 100 de metri din tronsonul 3 al autostrăzii Orăştie-Sibiu, zona Cunţa-Sălişte, este restricţionat pe o bandă, din cauza crăpăturilor apărute la kilometrul 275+600.

Reprezentanţii acesteia menţionează că se vor lua măsuri urgente de reparaţie temporară a degradărilor la partea carosabilă, pentru a redeschide circulaţia în cel mai scurt timp.

„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A. anunţă participanţii la trafic că, în urma unui control efectuat pe Lotul 3 al Autostrăzii Orăştie – Sibiu, s-a decis astăzi, 20.01.2015, restricţionarea traficului rutier pe sensul Orăştie – Sibiu banda 1, circulaţia desfăşurându-se doar pe banda a doua, între km 275+600 – km 275 +700”, se arată în comunicatul remis de CNADNR.

Totodată, aceştia menţionează că se vor lua măsuri urgente pentru a remedia problemele în cel mai scurt timp.

„Menţionăm faptul că CNADNR SA va lua măsuri urgente de reparaţie temporară a degradărilor la partea carosabilă, urmând a redeschide circulaţia în cel mai scurt timp. Toate costurile generate de reparaţia părţii carosabile vor fi suportate de către constructor, respectiv SC Salini Impregilo”, precizează compania.

Primele informaţii despre fisurile apărute în asfalt pe lotul 3 al autostrăzii au fost semnalate la o săptămână de la inaugurare, însă atunci CNADNR dădea asigurări că sunt superficiale şi că nu afectează siguranţa traficului rutier.

ziarulunirea.ro

foto: stiridesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus