Comunicat de presă Shopping City Deva

 

Weekend-ul aceasta, Shopping City Deva a pregătit un program special de shopping și distracție! Perioada 29-30 noiembrie este ideală pentru shopping, deoarece Black Weekend aduce reduceri de până la 50%. Duminică, 1 Decembrie, vizitatorii centrului comercial sunt invitați să sărbătorească ziua națională cu un program artistic special.

Black Weekend – start ultimelor și celor mai cool reduceri din an!

Weekend-ul 29-30 noiembrie îi întâmpină pe vizitatorii centrului comercial cu o gamă variată de produse la reducere, oferite de magazinele CCC, Effect, Marrionaud, C&A, SMYC, Nobila Casa, Optica Express, H&M, Dechmann, Optica Express, Roza Oro. Mai mult,  Minier&Posette a pregătit o reducere de 50% la fiecare al doilea articol achiziționat. Atmosfera specială va fi întreținută și de invitații veniți direct din Transformers: BumbleBee și Optimus Prime din Transformers.

1 Decembrie – motiv de sărbătoare la Shopping City Deva!

Pentru a marca ziua națională a României, vizitatorii centrului comercial sunt invitați la o petrecere pe cinste, unde vor redescoperi manifestații artistice care vor readuce la viață tradiții, cântece și jocuri românești. Astfel, duminică, 1 Decembrie, în intervalul orar 16:00 – 19:00, evenimentul debutează cu o serie de dansuri autentice puse în scenă de Ansamblul „Mureșul” Ilia și va continua cu Ansamblul Folcloric „Ritmuri Zărăndene” care va readuce la viață jocurile specifice satului zărăndean. Muzica va fi asigurată de Ana Almășana Ciontea și grupul vocal „Florile Dorului”  care vor încânta publicul cu piesele populare. Pentru a întregi tabloul satului zărăndean, curioșii vor putea participa și la șezătoarea specifică satului zărăndean, unde vor putea descoperi graiul locului, cântece, dansurile și tradițiile locale. De asemenea, toată lumea se va putea prinde în hora unirii, pentru a sărbători împreună Ziua României!

Accesul în cadrul evenimentului este gratuit, iar mai multe detalii sunt disponibile atât pe site-ul Shopping City Deva, cât și pe pagina de Facebook.

Sursa: Shopping City Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus