Cu prilejul acestei lansări de carte, autorul se va întâlni cu cititorii şi va oferi autografe.

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva continuă seria lansărilor de carte cu recenta plachetă de versuri semnată Dumitru Tâlvescu, intitulată Alb și apărută la Editura Limes.

Lansarea va avea loc în ziua de 16 noiembrie 2015, ora 1700, în incinta Deva Mall, etajul patru, Salle d’Or.

Dumitru Tâlvescu s-a născut la 4 mai 1954, la Brașov. A urmat liceul la Tg. Jiu, după care a absolvit o școală postliceală cu specializare financiară. A lucrat ca specialist bancar, dar a manifestat întotdeauna aplecare către scris, către literatură.

A scris următoarele volume: Anul şi copiii lui (2009); Drumeț între oglinzi, nuvelă (2009); Stăpân peste iluzii, poeme (2010); Gisella, roman (2011); Observator nedumerit, poeme (2012); Carul cu aur, roman (2013); Altfel, poeme (2014).

În limba albaneză, în traducerea lui Baki Yimeri, i-a apărut volumul de poeme intitulat Vameș la porțile dorului (2014).

Volumul care se va lansa are postfața scrisă de poetul Eugen Evu care consideră această nouă carte a lui Dumitru Tâlvescu „neo-simbolistică, cromatică – cu ținta schimbării reprogramate, (…) o carte contrapunctică, (…) scrisă de un moralist cu spirit polemic.”

COMUNICAT DE PRESĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus