Aceasta îl înlocuiește pe Irinel Faur

De astăzi, PNL este în formație completă în Consiliul Local Deva. Laura Hangiu a depus jurământul și a devenit consilier local din partea PNL. Irinel Faur a demisionat din Consiliul Local Deva, după ce a câștigat concursul la SPIGM.

Laura Hangiu are 25 de ani, este economist/asistent medical de farmacie, fiind absolventă a Facultății de Management din cadrul Universității Româno-Germane din Sibiu și masterand. Este vicepreședinte PNL Deva pe departamentul de comunicare, imagine și purtător de cuvânt. Laura Hangiu este membru PNL de la începutul anului 2012.

PNL are 5 reprezentanți în Consiliul Local Deva.

3 răspunsuri

  1. accredit_ro@yahoo.com' Tot cu fetele la inaintare, Domnilor de la PNL ? spune:

    Asta ne aduce aminte de “dictionarul” anilor `80. PCR=Pile, Relatii, Cunostinte.
    Domnisoara pare o prezenta agreabila dar nu pui persoane care inca n-au apucat sa faca ceva semnificativ in viata, in functii de consiliere care presupun competenta demonstrata prin rezultate concludente. Decat daca-i desconsideri total pe cei “consiliati”…. Deocamdata, singurele rezultate documentate ale reprezentantei PNL sunt ca a trecut cu bine niste examene de nivel mediu. Oricum ar incerca deci s-o intoarca reprezentantii PNL ea este, deci, in curs de formare si mai este mult pana departe… Concluzia: PSD=PNL=Aceeasi Mizerie

  2. Lista de consilieri e de pe vremea lui Petru Mărginean se pare ca PNl știi o sa mai aibă de strâns din dinti și Mărginean de sughițat

  3. ioandavid53@gmail.com' Ioan David spune:

    Lasati-o mai in pace e drept ca mai are de invatat vre-o doua mandate dar asta este! …. decit altii hirjiti in a face bani si cariera cu orice pret pina se invata cu astea se termina mandatul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus