Anunțul a fost făcut în ședința extraordinară de luni.

Laurențiu Nistor a demisionat luni din funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Anunțul a fost făcut în plenul ședinței extraordinare.

„Vreau să vă mulțumesc pentru perioada în care am colaborat, o perioadă rodnică pentru județul Hunedoara. Mulțumesc ambelor partide din Consiliu pentru efortul de a înțelege că majoritatea proiectelor au fost în interesul cetățenilor județului Hunedoara. Îi mulțumesc Oanei Frânc pentru prezentarea situației de la secția de Pediatrie. V-am ascultat, iar la 31 decembrie acoperișul, mansarda și ultimul etaj vor fi gata. Regret că plec, dar în partid e disciplină. Prin plecare mea, sunt convins că întreg Consiliul Județean va lucra la fel de bine cu noua conducere. Vă recomand, dacă îmi permiteți, să vă gândiți bine asupra problemelor județului Hunedoara. Politica cetățeanului trebuie făcută aici. Îi asigur pe cetățenii județului Hunedoara că proiectul cu care am candidat la alegerile locale va fi dus la îndeplinire de colegii mei din PSD”, a declarat Laurențiu Nistor după ce și-a prezentat demisia din funcția de președinte.

Laurențiu Nistor va rămâne în continuare consilier județean, funcție la care va renunța după ce va depune jurământul în calitate de deputat în Parlamentul României.

Consiliul Județean Hunedoara va fi condus începând de astăzi de către vicepreședintele Mircea Bobora, prin dispoziție. Noul președinte va fi ales în ședința următoare. PSD îl va susține pentru funcția de președinte pe Mircea Bobora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus