PSD va deține majoritatea în Consiliul Județean cu 18 mandate

Rezultate președinte Consiliul Județean Hunedoara:

 1. Laurențiu Nistor – PSD – 71.051 voturi
 2. Adrian Nicolae David – PNL – UDMR – PNȚ-CD, sprijinit de USR, PLUS și Forumul Democrat al Germanilor Deva – 38.401 voturi
 3. Iulian Dacian Ciodaru – Pro România – 14.849 de voturi
 4. Robert Eugen Muzsic – PMP – 9.406 de voturi
 5. Mircea Ioan Moloț – ALDE – 9.025 de voturi
 6. Daniel Constantin Muntean – PER – 7.311 voturi
 7. Cosmin Alin Roncioiu – AUR – 7.169 voturi
 8. Paul Vasile Tomotaș – PPUsl – 4.022 de voturi
 9. Romi Cărmăzan – Partidul României Europene –  3.229 voturi

 

Rezultate vot pe listă:

 1. PSD – 72.306 voturi
 2. Alianța Electorală PNL – UDMR – PNȚCD – 30.854 voturi
 3. Pro România – 15.072 voturi
 4. USR – 9.815 voturi
 5. PMP – 8.432 voturi
 6. ALDE – 7.595 voturi
 7. PER – 6.048 voturi
 8. AUR – 4.933 voturi
 9. PLUS – 3.133 voturi
 10. Partidul României Europene – 2.980
 11. PPUsl – 2.923 voturi
 12. Partidul Forța Națională – 966

PSD va avea 18 mandate – președintele și 17 consilieri aleși pe listă, PNL – 8, ProRomânia – 3, USR și PMP – câte două fiecare.

 

 

 

6 răspunsuri

 1. BRAVO PSD !!!

 2. Sa speram ca Justitia va incepe sa functioneze si NISTOR isi va pierde foarte curand mandatul, astfel judetul Hunedoara va fi scutit de rusinea de afi condus de un astfel de personaj!
  Oricum NISTOR a fost ales asa cum a fost ales, prin prezenta slaba la vot a electoratului de dreapta, prin actiunea de noncombat a PNL(seamana a blat din partea lui HEIUS, DAVID si a intregii echipe!), prin “mobilizarea” electoratului fidel PSD(Valea Jiului).
  Daca DNA inecepe sa lucreze cu adevarat, nu are cum sa-si duca mandatul pana la capat iar astfel se va face dreptate!!!!

 3. Vezi cazul alegerilor la CJ NEAMT!!! Dupa contestatia PNL, au fost anulate 10% din voturi!!!
  Daca s-ar lua la puricat voturile din Valea Jiului……

 4. ASA A CASTIGAT NISTOR ALEGERILE:
  “Dacă până și-n București au șterpelit fără rușine, e clar ce au făcut în țară, în satele și comunele cu primari pesediști unde nu există “opoziție“. Ciuma Roșie n-ar fi câștigat 1500 de primării și n-ar fi strâns 30% din voturile pentru consiliile județene – așa numitul vot politic – dacă nu frauda cu disperare. Fraudă, fraudă masivă, în diverse forme, de la pomenile date alegătorilor la falsificarea proceselor verbale sau anularea buletinelor pe care fusese votat un adversar, prin aplicarea unei a doua ștampile. Metode vechi, care supraviețuiesc de ani buni fiindcă, din păcate, în afară de Dragnea, nici un cap al acestui mecanism de fraudare a alegerilor n-a fost condamnat. Până nu o să ajungă la pușcărie pe viață, să primească pedeapsă cu moartea, ca să se învețe toți minte, vom tot avea alegeri la care Ciuma Roșie va fura masiv.
  Dar chiar și așa, cu aceste hoții, PSD tot a fost alungat din câteva fiefuri. Am scăpat de Marian Oprișan, ultimul baron din vremea lui Iliescu. Bucureștiul s-a eliberat de cea mai otrăvită administrație. În Teleorman a pierdut majoritatea din consiliul județean. În câteva județe de pe granița de Vest, Ciuma Roșie s-a dus direct pe locul III: acolo unde Dreapta aduce prosperitate, PSD devine irelevant. Se autodizolvă.
  O notă specială despre noua stângă, sexo-marxistă, care bate tare toba că a câștigat. Mint. În primul rând, îi rog să nu mai uite că doamna Clotilde Armand, care a câștigat Sectorul 1, este un om de dreapta, care a susținut organizarea referendumului pentru familie, și care a fost la un pas să fie exclusă din USR pentru acest cumplit delict de opinie. Acolo unde au câștigat, au câștigat în fața unor baroni expirați, Robu și Scripcaru, pe care PNL n-a avut inteligența și curajul să-i arunce la coș, la timp. Dar rezultatele USR PLUS sunt acestea: sub 10% la votul politic, la consiliile județene, nici un președinte de consiliu județean, din 41, și doar 45 de primari din 3180. În 15 luni, de la europarlamentare până acum, USR PLUS a pierdut peste un milion de voturi. Acolo unde Dreapta a avut o ofertă bună – Bihor sau Cluj – USR PLUS n-a existat. În Bihor, a avut 2-3% din voturi.
  Privind la dezastrul suferit de stânga în aceste alegeri, sunt optimist. Dacă Dreapta se unește, scoate la suprafață oameni buni și propune proiecte, poate schimba România. Centura de județe din Vest, unde stânga s-a prăbușit – Satu Mare, Bihor, Arad și Timiș – este modelul care trebuie urmat pentru a aduce prosperitate în toată România.

 5. laurentiu.nistor@cdep.ro' Adrian David spune:

  Vezi boss că iar te-a făcut de panaramă jupânul de la Apaprod.De data asta pe Fox și pe Al Jazeera cu toate cum le știi .

 6. laurentiu.nistor@cdep.ro' Lucian Teiuș spune:

  Deci,domnu Nistor ,fabuloasa primă de Paști ,īn valoare de 150 de lei a celor de la Apaprod ,a fost donată de groful de la Apaprod ,bolnavilor de COVID.La fel se va întâmpla și cu cea de Crăciun ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus