Laurențiu Nistor este candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Hunedoara

Social-democraţii consideră că rectificarea bugetară efectuată de Guvernul Orban este o  „pomană elec­torală, acum în prag de alegeri, pentru primarii PNL”.
„Actualul guvern este iresponsabil, un executiv care pur şi simplu urăşte poporul român. După ce au luat de la PSD 140 de primari, acum le-au făcut un ca­dou, ei şi-au pierdut mandatele. Au trecut la PNL, aşa le trebuie”, a declarat Laurenţiu Nistor, președintele PSD Hunedoara și candidat al acestei formațiuni politice la președinția Consiliului Județean.
„Pentru cele 22 de comune, cu primari PNL, au dat 11 milioane de lei. Pentru 26 de comune, cu primari PSD, au dat 6,5 milioane de lei. Cât de iresponsabil poate să fie acest Guvern! Pentru patru oraşe cu primari PNL au repartizat 6,5 milioane de lei, în timp ce pentru alte nouă localităţi din mediul urban, conduse de primari PSD, au dat tot atât, 6,5 milioane de lei, la rectificarea bugetară. Vă daţi seama cât de corectă a fost rectificarea bugetară!”, a adăugat Nistor.
„Municipiul Deva, cu primar liberal, primeşte 3 mili­oane de lei, iar municipiului Hunedoara, cu primar social-democrat, i s-a repartizat 900.000 de lei, în condițiile în care Hunedoara are cu câte­va mii de cetăţeni mai mult decât reşedinţa de judeţ. Pentru oraşul Petrila, au dat 500.000 de lei, tot atât cât comunei îngălbenite, Ilia. Pe vremea guvernului condus de Viorica Dăncilă, municipiul Deva a primit la rectificare 9 mili­oane de lei, în timp ce Hunedoara doar 2 milioane de lei. Noi nu am fost părtinitori cu primarii noştri, am dat banii în funcţie de necesităţi”, a spus Laurenţiu Nistor, candidatul PSD la funcţia de pre­şedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat, Organizația Județeană Hunedoara, Cod mandatar financiar: 21200019

5 răspunsuri

 1. Dar voi ati fost responsabili?

 2. Laurentiule, unde sunt vremurile bune? Cind erati frati de cruce in USL si puneati panselute prin tot judetul era bine?In afara de gropi in asfalt, ce alte realizari ai avut?

  • Panselute@gica.hd' Panselute pentru gica PeNeLepra spune:

   Catu s-a imprumutat de 100 de milioane de care numai el stie ce a facut. Cu banii astia ai putea planta panselute si pe Marte PeNeListule prost si obraznic care esti !

  • Pansele@gica.hd' @gica PeNeLepra spune:

   Pardon! Catu s-a imprumutat 100 de miliarde, nu de milioane !
   Ajung de campanie gica ? Cat ofera PNL pentru un primar care trece de la PSD la PNL ? Sau preferati santajul cu puscaria ? Sunteti mai ordinari decat Ciuma Rosie baiete !……

 3. Cetatean@Romania.ro' @Postacii PeNeLeprelor de pe aici spune:

  Sigur ca nici guvernarile PSD n-or fi fost grozave dar hai sa recunoastem cinstit ca Guvernul Meu este mai iresponsabil decat a fost orice guvernare PSD.
  Tocmai au incalcat niste legi votate in Parlament, inclusiv de ei si promulgate de seful lor de la Cotroceni. Cand ati vazut voi asemenea porcii din partea Ciumei Rosii-PSD ?
  Iar daca Sica, Catu, Salteluta, Izoleta et comp vor castiga alegerile care vin, o sa regretati Ciuma Rosie….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus