Dacă în majoritatea localităților, liderii PNL și PDL par să se înțeleagă, la Peștișu Mic, războiul invocat în urmă cu o lună de un consilier PDL este pe punctul de a face victime

Conducerea organizației locale a PNL din Peștișu Mic a cerut oficial liderilor județeni ai Alianței Creștin Liberale să le retragă sprijinul politic celor doi consilieri ai PDL, Valentin Fan și Marius Hărău, și înlocuirea acestora.

Printr-o adresă semnată de vicepreședintele organizației PNL Peștișu Mic, liderii ACL sunt informați cu privire la activitatea celor doi consilieri care nu numai că se opun proiectelor propuse de primarul PNL, dar se află și în spatele mai multor sesizări formulate către Direcția Națională Anticorupție și către Agenția Antifraudă. Mai mult, liderul PNL Peștișu Mic susține că PSD i-a propus lui Fan Valentin să candideze din partea social-democraților la funcția de primar.
„Dacă într-adevăr joi, social-democrații îl vor anunța pe Fan Valentin drept viitor candidat, iar cele semnalate se vor confirma, vom cere colegilor din PDL să-i excludă din partid, lor le aparține această decizie”, a declarat Tiberiu Balint, vicepreședinte PNL Hunedoara.

Liderul PDL Hunedoara, Dorin Gligor a declarat că va analiza informațiile primite prin sesizarea respectivă. „Deocamdată sunt informații. Vom vedea dacă se confirmă”, a spus liderul PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus