Pe lângă aceștia, toți senatorii din județ, primarii PNL de municipii, izolați la domiciliu, scrie Ziar de Hunedoara

Deputatul PNL Lucian Heiuș a confirmat pentru Ziar de Hunedoara că s-a autoizolat, după ce i s-a comunicat că a intrat în contact cu un coleg senator infectat cu Coronavirus. Acesta a mai afirmat că toți membrii Biroului Politic Național al PNL, care au participat la ședința de luni, 9 martie, de la București, vor fi izolați la domiciliu.

Printre cei care vor trebui să evite contactul cu alte persoane se numără primarul Devei Florin Oancea, administratorul public Adrian David, secretarul de stat Vetuța Stănescu, deputatul Marius Surgent, dar și senatoarea Carmen Hărău. De asemenea, toți primarii PNL de municipiu vor intra în izolare, printre ei numărându-se și edilul-șef al Petroșaniului, Tiberiu Iacob-Ridzi.

Inclusiv senatorii PSD din județ, Cristian Resmeriță și Viorel Sălan vor fi obligați să stea izolați în casele lor. Aceștia au participat la o ședință a senatorilor care a avut loc săptămâna aceasta și la care a participat Vergil Chițac, parlamentarul diagnosticat cu infecție cu virusul Covid19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus