Vechii liberali vor desemna săptămâna viitoare un alt consilier judeţean care să ocupe funcţia de vicepreşedinte al instituţiei ocupată în prezent de Tiberiu Balint (suspendat pe perioada arestului la domiciliu).

Reprezentanţii vechiului PNL Hunedoara par să fi descoperit abia acum că, dacă Vetuţa Stănescu ar fi ajuns vicepreşedinte al CJ Hunedoara, aceasta era nevoită să-şi dea demisia din funcţia de director economic al Spitalului Judeţean din Deva pentru a nu se găsi în incompatibilitate.

Invitat în cadrul unei emisiuni televizate, preşedintele interimar al vechiului PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Ţîmpău a declarat că organizaţia pe care o conduce va face o nouă nominalizare. Liderul interimar are şi o propunere în acest sens.

“Domnul Adrian David (consilier judeţean PNL, n. red.) este una din persoanele care pot ocupa funcţia de vicepreşedinte. Este o persoană bine poziţionată, mi se pare o soluţie foarte bună, mai ales că ar reprezenta o zonă care nu a mai fost reprezentată la acest nivel, Valea Jiului”, a declarat Bogdan Ţîmpău.

Preşedintele interimar al vechiului PNL Hunedoara a mai declarat că o decizie în acest sens va fi luată în şedinţa Biroului Politic Teritorial care va avea loc marţi, 27 ianuarie la Deva.

Potrivit unor surse politice, după ce PNL îşi va desemna a doua nominalizare, plenul Consiliul Judeţean întrunit joi în şedinţă ordinară va putea proceda la schimbarea din funcţie a vicepreşedintelui suspendat Tiberiu Balint.

Un răspuns

  1. Pingback: Liberalii s-au răzgândit! Vor pe altcineva în locul lui Tiberiu Balint - PROTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus