Trei firme și-au exprimat interesul pentru a închiria Piața Agroalimentară din Deva.

Miercuri, consilierii locali din Deva vor aproba închirierea prin licitație publică a Centrului Comercial Piațșa Agroalimentară. Asta înseamnă că spațiul în suprafață de 7.230 mp va fi scos la licitație.

Pentru închirierea Pieței și-au manifestat până acum interesul trei societăți comerciale: UTILAJ TECHNOLOGY SRL, TERRA NOVA INVEST IMOBILIARE, respectiv TELECERNA SRL.

Prețul de pronire la licitația care va fi organizată de primărie este de 24.167 lei/lună. Perioada pe care se va încheia contractul este de 25 de ani.

Complexul comercial din centrul municipiului a fost inaugurat la începutul anului 2009. Clădirea are 3 niveluri (demisol, parter, etaj). Între dotările clădirii se numără: lift de persoane pentru accesul de la demisol la nivele superioare; sisteme moderne de iluminat, climatizare; spaţii comerciale la cheie (utilităţi: iluminat, climatizare, spălător – unde e cazul – grilaj manual pentru securizarea spaţiului, tâmplărie aluminiu); serviciu de pază şi curăţenie; parcare proprie (demisol – 135 locuri) și grupuri sanitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus