Partidul Mișcarea Populară - filiala Hunedoara este a doua formațiune politică înscrisă în competiția electorală pentru alegerile din 11 decembrie.

PMP Hunedoara a depus miercuri, la ora 12, listele de candidați la alegerile parlamentare din acest an, după ce acestea au primit luni girul conducerii centrale.

„Echipa propusă de noi este echipa care va mișca Hunedoara. Sunt lideri din comunitățile și profesiile lor. Toate zonele județului vor fi reprezentate de hunedoreni în Parlamentul României”, a declarat Haralambie Vochițoiu, președinte PMP Hunedoara.

La Camera Deputaților, lista este deschisă de Haralambie Vochițoiu, președintele filialei județene a PMP Hunedoara, în prezent senator. Pe locul 2 se află Cosmin Alin Roncioiu, iar pe trei Doina Mihaela Brate. Poziția a patra este ocupată de Alina Marinela Decebal, iar a cincea de Cristina Viorica Ciucu. Florian Copil se află pe locul 6, iar Doru Dorobăț pe 7. Vasile Ioan Iovan ocupă pozția numărul 8.

Lista de candidați pentru Senat este deschisă de Petre Nica, fost președinte al Sindicatului Muntele din cadrul Complexului Energetic Hunedoara. Pe poziția a doua se află soția fostului deputat Ioan Timiș – Bianca Timiș. Pe 3 candidează Paul Adrian Crașovean, iar pe locul 4 se află președintele organizației de tineret a PMP Hunedoara, Mihai Popovici. Poziția a cincea este ocupată de Daniel Stepan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus