Potrivit lui Laurențiu Nistor, nu există încă foarte multe persoane care să își dorească să candideze pentru un mandat de sentor sau deputat.

 

PSD Hunedoara va lua o decizie privind componența listelor pentru Senat și Camera Deputaților după data de 5 august.

„Comitetul Executiv Național al PSD se va întruni în data de 5 august. În cadrul CNEX va fi stabilită strategia partidului pentru desemnarea candidaților. În funcție de aceasta, vom hotărî în baza căror criterii ne vom desemna candidații”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara.

Comitetul Executiv Național al PSD este forul care analizează, dezbate și hotărăște asupra proiectelor de Program Politic, strategie electorală, precum și asupra alianțelor politice și electorale.

De altfel, după alegerile locale, PSD a rămas reprezentat în Parlament doar de către Natalia Intotero, în timp ce Laurențiu Nistor, Cristian Resmeriță și Sorin Marica au renunțat la mandate pentru cele de aleși locali.

Județul Hunedoara va fi reprezentat în Parlamentul României de 3 senatori și 6 deputați. Votul va fi pe liste de partide, nu pe colegii ca în 2008 și 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus