Fostul bodyguard al lui Alin Simota a fost eliberat de după gratii după mai multe luni de arest preventiv.

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au dispus marţi înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, în urma contestaţiei depuse de Cristian Litera împotriva încheierii penale pronunţată de Tribunalul Hunedoara.

“Admite contestaţia declarată de inculpatul L. C. C.împotriva încheierii penale din 10.02.2015 pronunţate de Tribunalul Hunedoara în dosarul nr. 854/57/2013. Desfiinţează încheierea penală contestată şi rejudecând cauza: În temeiul art. 242 alin.2 CPP raportat la art. 218 CPP, admite cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive formulate de inculpatul L. C.C. şi dispune înlocuirea măsurii arestării preventive luate faţă de inculpatul: L. C. C. – cu măsura preventivă a arestului la domiciliu”, potrivit sentinţei date de magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia.

În perioada în care se va afla în arest la domiciliu, Cristian Litera nu are voie să părăsească locuinţa fără premisiunea magistraţilor. Totodată, Litera nu are voie să comunice cu inculpaţii din dosar şi nici cu persoanele vătămate.

Cristian Litera şi Alin Simota sunt cercetaţi în acelaşi dosar, alături de mai multe persoane, pentru constituirea unui grup infracţional organizat, acte de cămătărie şi şantaj şi pentru alte infracţiuni.

foto: hunedoaramea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus