Alegerile pentru desemnarea președintelui PSD vor avea loc pe data de 11 octombrie 2015.

La alegerile interne care vor avea loc pe data de 11 octombrie, social-democrații hunedoreni îl vor susține pe actualul președinte interimar, Liviu Dragnea.   

„Conform Hotărârii adoptate în unanimitate de către Comitetul Executiv Județean în ședința din data de 25 septembrie 2015, Organizația Județeană Hunedoara a Partidului Social Democrat îl recomandă și îl susține pe domnul Liviu Dragnea pentru a candida la funcția de Președinte al Partidului Social Democrat, la scrutinul intern care va avea loc în data de 11 octombrie 2015”, se arată într-un comunicat de presă semnat de către președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor.

Liviu Dragnea și-a anunțat duminică intenția de a candida pentru funcția de președinte al PSD.

„Recunosc că nu a fost ușor de luat această decizie din mai multe motive. Unul îl știți foarte bine că se tot vorbește la televizor, despre el unii spun că această decizie a mea poate să reprezinte un risc pentru mine. Îmi asum acest risc pentru că este nevoie ca PSD să devină ceea ce am convingerea că își doresc foarte mulți să rămână un factor de stabilitate în viața politică din România, un factor de stabilitate pentru România și un factor de progres”, a declarat Liviu Dragnea, la Conferința județeană a PSD Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus