Metoda prin care o bătrână din Germania a fost jefuită de 1 milion de euro

Autoritățile din orașul german Dortmund sunt în alertă după ce o bătrână din oraș a fost păgubită de bunuri în valoare totală de un milion de euro. Autorii s-au dat drept polițiști și au avertizat-o pe femeie că era vizată de „o bandă de hoți români”. În final s-a dovedit că hoții erau chiar ei.

Potrivit Ruhr24. de, bandiții au contactat-o telefonic pe femeia de 79 de ani, prezentându-se drept polițiști. I-au spus că tocmai au arestat niște hoți români care acționau în cartier și care vizau persoane în vârstă, cu o situație materială bună.

„Polițiștii” i-au spus femeii că o parte din membrii bandei de hoți români au rămas totuși în libertate și de aceea era necesar să-și pună în loc sigur toate bunurile de valoare din casă. Ca urmare, falșii polițiști i-au recomandat bătrânei să își ducă bunurile de valoare într-un cimitir din estul orașului și să le pună într-un container de gunoi care era sub protecția poliției.

Panicată, femeia nu a stat prea mult pe gânduri și nici măcar nu a verificat toate aceste informații primite prin telefon. S-a dus direct la cimitir ca să-și pună la „adăpost” averea, adică mai multe lingouri din aur, monede din aur și bijuterii, toate în valoare de 1 milion de euro.

CITEȘTE ȘI:

A cumpărat mai multe tablete de ciocolată pline cu VIERMI!

Pentru că în acest moment nu există indicii clare privind făptașii, Poliția din Dortmund cere sprijinul populației pentru a-i identifica. Astfel, persoanele care dețin informații despre caz sunt rugate să sune la 0231/132 7441.

Un răspuns

  1. Pingback: A cumpărat mai multe tablete de ciocolată pline cu VIERMI! - Hunedoara Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus