Doi primari ai PNL vor susține ALDE

Doi primari ai PNL vor susține ALDE, condus la nivel județean de fostul președinte liberal, Mircea Moloț.

Este vorba despre primarii de la Crișcior și Bucuresci, respectiv Ovidiu Furdui și Mircea Ghilean.

Mircea Ghilean 00002

Mircea Ghilean, primar Bucuresci – „Sunt la al treilea mandat. Sunt deocamdată membru PNL și sper să termin acest mandat ca membru PNL. Mă aflu aici, în acest birou, alături de acești mari domni datorită faptului că în cealaltă organizație PNL nu am prea găsit înțelegere. Eu nu sunt un om politic, sunt mai mult un om administrativ, care mă zbat să fac lucruri pentru cetățenii mei, deci nu să fac prea multă politică. Aici, în acest birou, am găsit oamenii care să mă îndrume, care să mă ajute, cu diferite probleme, cu diferite îndrumări, ca să pot să fac ceea ce trebuie să fac pentru comunitatea mea locală. (…) Sunt alături de organizația ALDE, m-au primit, nu ca să le aduc un plusvaloare, ci ca să le consum un plus ce l-au dânșii, eu am venit să cer mai mult, nu am venit ca să ajut. (…) Ceilalți de la liberali nici nu au mai avut nevoie de mine, m-am și schimbat din președinte de organizație, prin 2016 – 2017. Observând chestiile astea, mi-am găsit un refugiu în biroul respectiv, aici, unde, mă repet, domnii de față mi-au acordat o atenție deosebită, un sprijin deosebit (…) Voi fi alături de dânșii în următoarea perioadă, îi susțin și eu la rândul meu în toatte demersurile care le demarează, iar anul viitor dacă vor avea nevoie de mine ca să candidez din partea dânșilor, voi candida cu drag, dacă nu, eu oricum sunt hotărât să încep un nou cincinal, un încerc cinci mandate, nu mă joc cu două – trei, nu le-oi duce eu până la final, dacă faceți un calcul, dar o să-l încep și o să-la predau la cineva ca să-l ducă în continuare acel cincinal care consider un om care va fi apt și capabil să ducă cârmele comunei în continuare. (…)”.

FURDUI OVIDIU 0002

Ovidiu Furdui, primar Crișcior – „Sunt la al patrulea mandat, nu vreau și n-am venit astăzi să critic Partidul Național Liberal, pentru că acolo am întâlnit oameni deosebiți. Am mulți colegi primari cărora vreau să le mulțumesc că ne-am suportat reciproc. (…) În momentul când nu mai ești băgat în seamă, nu ți se mai cere o părere, consider că e bine să pleci sau să faci parte din altă echipă. (…) Chiar dacă am deranjat candidând la șefia organizației județene nu era normal să nu mi se dea un telefon, să mi se ceară o părere despre organizațiile vecine, sau hai să spunem că noi, primarii, facem mai multă administrație decât politică și, într-o perioadă în care nu ai guvernare, nu ai absolut nimic, era normal poate să fim uniți și să ni se ceară o părere față de aceste proiecte. Ba, mai mult, de fiecare dată aveam probleme în interiorul partidului chiar cu sumele care ne reveneau de la Consiliul Județean. Poate, uneori, te înțelegeau cei de la PSD și nu te înțelegeau propriii tăi colegi. N-o să critic Partidul Național Liberal. (…) Dacă ALDE are nevoie de noi, dacă voi fi cel mai bine poziționat, voi fi candidatul ALDE, dacă nu, voi susține pe cel mai bine poziționat om. (…) N-am venit în ALDE pentru anumite promisiuni. Toată lumea mă dădea la PSD. Nu, sunt de dreapta, consider că ALDE sunt, până la urmă, adevărații liberali, vreau să muncesc și apoi să cer ceva. (…) Rămân prieten și cu colegii mei care au făcut parte din PNL. Rămân un om de echipă și să avem rezultatele pe care ni le dorim”.

IMG_2287

Mircea Ioan Moloț, președinte ALDE Hunedoara – „Cei doi nu sunt membri ALDE și nici nu pot să fie. (…) Mă bucur că am doi primari la vedere, le mulțumesc că sunt alături de noi. (…) Mulțumesc și bine ați venit în noua și totodată vechea dumneavoastră echipă!”.

 

Un răspuns

  1. Hot la hot trage.Sa il pupi in fund pe scirba judetului trebuie sa fii r—t mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus