Domnule Administrator Public al Județului Hunedoara, Costel Avram, de la început trebuie precizat că nu ne putem tutui, din moment ce dumneavoastră nu aveți pregătirea necesară și nici nu suntem prieteni.

Din câte observ, dumneavoastră nu faceți altceva decât să confirmați ceea ce am spus referitor la SC APAPROD SA. Ajuns, vremelnic, administrator public al județului, veniți azi în fața hunedorenilor să țineți lecții de gramatică și frazeologie, plătit fiind din bani publici (cu o sumă confidențială, pe măsura dumneavoastră și necunoscută cetățenilor), să vă ocupați de treburile județului!

Răspundeți și în numele președintelui PSD, dați mesaje și în numele partidului, administrați după chipul și asemănarea dumneavoastră pagina oficială a Consiliului, ați preluat și conducerea Consiliului Județean, deși această instituție are un președinte si doi vicepreședinți! Să înțelegem deci că sunteți singurul care face și desface în această instituție?! Am văzut că răspundeți în numele tuturor instituțiilor subordonate Consiliului Județean, că dumneavoastră faceți toate jocurile și atrageți tot răul posibil asupra colegilor dumneavoastră si asupra instituției în sine, în care doresc să vă aduc aminte că vremelnic existați! Dar totuși, cine răspunde pentru abuzurile făcute  împotriva doamnei  Guran, directorul tehnic al instituției, împotriva domnului  Rădescu, managerul Teatrului I.D. Sîrbu, ambii repuși in funcție prin decizia instanței?!  Ambii sunt angajați ai CJ-ului și au singura vină că nu v-au fost pe plac, drept pentru care i-ați trimis acasă forțat, pentru ca apoi să se probeze că oamenii aceștia au avut dreptate!

Vremurile la care vă place să faceți referire de fiecare dată când sunteți pus față în față cu realitățile județene, sunt aceleași vremuri în care dumneavoastră, membru în conducere PNL, erați numit politic, director general al S.C. APASERV S.A. (nu v-au ieșit funcțiile alese, mi-amintesc că în 2012 n-ați reușit să intrați în Consiliul Județean nici măcar de pe o listă, ca simplu consilier). Timp de 6 ani, până în 2018, susținut de PNL, ați mâncat o pâine bună în această funcție. Erați atunci, exact ca si acum, beneficiarul sinecurilor, iar azi aveți obrăznicia de a răspunde în maniera suburbană pe care o stăpâniți perfect?! Nu v-am văzut atunci revoltat împotriva administrației județene condusă de același PNL căruia azi îi reproșați toți anii de administrație județeană din care ați făcut parte! Nu ați fost nemulțumit nici in perioada 2008-2012, când ați fost vicepreședinte al Consiliului Județean, la a cărui conducere era tot PNL-ul! Ați trădat în ultimă instanță. Arta trădării o stăpâniți mult mai bine decât arta managerială.

Stimabile Costel Avram, aveți perfectă dreptate, s-au schimbat vremurile, s-a schimbat și conducerea politică a județului, doar în ce vă privește, lucrurile nu s-au schimbat cu nimic.  Dumneavoastră ați schimbat doar barca (a câta oară ?) și ați sărit in cea a PSD-ului, pentru un alt post călduț – cel de Administrator Public al Județului Hunedoara. Din această poziție, vă erijați astăzi în conducătorul suprem și al APAPROD (deși societatea are șase directori), vorbiți despre proiectele viitoare și ipotetice ale acestei companii, însă refuzați să spuneți hunedorenilor verde în față de ce le băgați atât de adânc mâna în buzunar (cu până la 25%) Este asta o opțiune corectă a unui manager adevărat ? Altă soluție nu ați găsit ?

Lăsați pentru campaniile electorale circul  mediatic, adică exact poziția în care vă simțiți cel mai confortabil ea potrivindu-se ca o mănușă, și faceți-vă datoria! Haideți, aveți  curaj și spuneți oamenilor de ce scumpiți apa si serviciul de colectare a apei menajere? De ce vreți să scoateți mai mulți bani din buzunarele locuitorilor județului de care spuneți că vă pasă? Mă tot gândesc cu ce au greșit oamenii ăștia de s-au pricopsit cu dumneavoastră, în această poziție. Și dacă tot răspundeți ca un bărbat ce vă pretindeți, fiți bun și lăsați la o parte atacurile la persoană. Ele vă descalifică și oricum cetățenii județului tot nu vor înțelege de ce trebuie să plătească mai mult.

 

Lucian Ovidiu HEIUȘ – Deputat PNL

Un răspuns

  1. Domnule Heius felicitari, ati pus punctul pe litera I…..!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus