Actul a apărut în Monitorul Oficial

Lucian Ovidiu Heiuș a fost numit secretar de stat în Ministerul Finanțelor, printr-o decizie a premierului Florin Cîțu. Actul a apărut în Monitorul Oficial.

 

Lucian Ovidiu Heiuș s-a născut în data de 13 noiembrie 1965. A absolvit Institutul Politehnic din Cluj-Napoca, este licenţiat în economie al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca şi are un masterat în administraţie publică la Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad.

A fost, pe rând: director comercial SC Favior Vidra SA, director general SC Fabllor-Pell SRL, director executiv Directia județeană a finanțelor publice Hunedoara, Director general adjunct în Ministerul Finanțelor Publice, director general Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice din Regiunea Vest. El a fost nominalizat în februarie 2020 drept candidat pentru postul de ministru al Finanțelor. Heiuș a fost în perioada 2016 – 2020 deputat de Hunedoara. În 2020 a candidat pe lista PNL pe locul al doilea pentru Camera Deputaților, dar nu a mai fost ales. De altfel, el a demisionat și din fruntea organizației județene după alegerile locale.

2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus