Numirea sa va avea loc în câteva zile

BPJ al PNL Hunedoara a decis, cu unanimitate de voturi, să-l susțină pe Lucian Ovidiu Heiuș drept candidat al organizației pentru un post de secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice.

Numirea sa va avea loc în câteva zile.

Lucian Ovidiu Heiuș s-a născut în data de 13 noiembrie 1965. A absolvit Institutul Politehnic din Cluj-Napoca, este licenţiat în economie al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca şi are un masterat în administraţie publică la Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad.

A fost, pe rând: director comercial SC Favior Vidra SA, director general SC Fabllor-Pell SRL, director executiv Directia județeană a finanțelor publice Hunedoara, Director general adjunct în Ministerul Finanțelor Publice, director general Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice din Regiunea Vest. El a fost nominalizat în februarie 2020 drept candidat pentru postul de ministru al Finanțelor. Heiuș a fost în perioada 2016 – 2020 deputat de Hunedoara. În 2020 a candidat pe lista PNL pe locul al doilea pentru Camera Deputaților, dar nu a mai fost ales. De altfel, el a demisionat și din fruntea organizației județene după alegerile locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus