Aceste lucrări sunt cuprinse în contractul Subsecvent 2.

Primăria Municipiului Hunedoara a început lucrările de asfaltare pe străzile Ecaterina Varga și Dorobanților din cartierul Ceangăi și străzile Zambilelor și Privighetorilor din cartierul Micro 5/1.

Strada Ecaterina Varga se intersectează cu Bulevardul Traian, una dintre arterele principale ale orașului.

De asemenea, cartierul Traian Vuia este în plin proces de reabilitare. Astfel, aici au loc printre cele mai ample și complexe lucrări de reabilitare stradală și pietonală din municipiul Hunedoara. Nu mai puțin de cinci zone sunt în plin șantier în aceste zile, în cartierul Traian Vuia.

Aici operează două echipe formate din zeci de muncitori! În urma lucrărilor de amenajare a parcărilor, față de locurile vechi de parcare ce vor urma să fie și ele reamenajate, vor rezulta câteva sute de noi locuri de parcare de care se vor bucura în primul rând toți locatarii acestui cartier.

Aceste lucrări sunt cuprinse în contractul Subsecvent 2.

„Așa cum am promis, echipele de muncitori s-au mutat în zona Traian Vuia. Valoarea totală a Contractului este de 19.265.041,48 lei. Termenul de execuție a lucrărilor este de 12 luni, începând din 28.10.2019.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de asfaltare depun toate eforturile pentru a se încadra în termenul de execuție”, afirmă Dan Bobouțanu, primarul Municipiului Hunedoara.

Primăria Hunedoara reamintește locuitorilor că orice problemă, de pe raza municipiului, poate fi sesizată pe aplicația de mobil Municipiul Hunedoara Sesizări, pe site-ul sau pe pagina de Facebook a Primăriei (www.facebook.com/primariahunedoara), precum și la Dispeceratul Poliției Locale, tel. 0254-954.

vuia vuia 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus